top of page

TAXI SERVICE LIER: DÉ TAXIDIENST IN LIER EN OMSTREKEN

TAXI SERVICE LIER: EEN BREED AANBOD AAN DIENSTEN

Een professionele taxidienst is alleen maar interessant wanneer u snel, comfortabel en veilig op uw bestemming aankomt. Dat is exact wat wij u bieden. Natuurlijk is het belangrijk dat u op voorhand een duidelijk beeld heeft van de aangeboden diensten en mogelijkheden! En daarom geven wij graag wat meer uitleg over ons aanbod. 

taxi naar luchthaven

DE DIENSTEN VAN TAXI SERVICE LIER

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u snel en veilig op uw bestemming aankomt. Net daarom rekent u bij ons op aangepaste diensten. Van taxivervoer voor particulieren of professionele klanten tot een rit naar de luchthaven: wij staan voor u klaar!

Voor zakelijke en particuliere klanten

Wilt u snel van uw hotel te Lier naar uw klant te Mechelen? Of is er een probleem met uw wagen en moeten de kinderen naar school? Vertrouw op onze taxidienst voor al uw ritten van en naar Lier.

Vervoer voor groepen

Ten slotte is het ook mogelijk om met grotere groepen te reizen: Taxi Service Lier gebruikt immers ook ruime taxibusjes boordevol comfortabele snufjes!

Luchthavenvervoer

Hiernaast brengen wij u zowel naar nationale als internationale luchthavens waaronder de luchthaven te Brussel, Schiphol of Antwerpen.

TAXI SERVICE LIER BIEDT U EEN UITGEBREID AANBOD AAN DIENSTEN, ZODAT WIJ ALTIJD EEN OPLOSSING TE BIEDEN HEBBEN. WILT U MEER INFORMATIE OVER TAXI SERVICE LIER EN DE MOGELIJKHEDEN? NEEM DAN VRIJBLIJVEND TELEFONISCH CONTACT OP OF MAIL ONS.

FOTOGALERIJ

bottom of page